Мета проєкту: сприяння імплементації Національної стратегії розвитку громадянського суспільства в Україні в Дніпропетровській області через проведення інформаційно-просвітницької кампанії, допомогу у створені координаційної ради при ОДА та розробку обласної програми підтримки громадянського суспільства.

Була проведена широка інформаційно-просвітницька кампанія: 10 інформаційних сесій у містах та районних центрах області (234 учасника) і прес-конференція «У Дніпрі пройде стратегічна сесія з розробки Стратегії розвитку громадянського суспільства у Дніпропетровській області».

З метою залучення громадськості до розробки «Стратегії розвитку громадянського суспільства у Дніпропетровській області» проведено Стратегічну сесію (130 учасників), під час якої напрацьовано більше 240 конкретних пропозицій. Громадські експерти підготували проєкт Обласної програми, який пройшов громадське обговорення.

Було проведено круглий стіл «Обговорення проєкту «Програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Дніпропетровській області на 2017-2020», прес-конференція на тему «Підсумки роботи Стратегічної сесії з розвитку громадянського суспільства в Дніпропетровській області».

Проєкт програми отримав позитивний висновок постійної комісії обласної ради і 2 грудня 2016 р. був прийнятий на сесії Дніпропетровської обласної ради.

Leave a Reply

Your email address will not be published.