Три роки участі в освітніх програмах Фонду ім. Стефана Баторія, стажування та знайомство з досвідом польського громадського сектору, обмін практиками з успішними українськими і білоруськими організаціями сприяли підвищенню професійності команди та покращенню матеріальної бази Центру «Тамариск».

В рамках проєкту було проведено серію тренінгів та консультацій з питань розробки соціальних проєктів, поширювалася інформація щодо шляхів вирішення соціальних проблем, обговорювалися моделі співпраці громадських організацій, влади, бізнесу та ЗМІ, та було застосовано один з дієвих механізмів активізації громадян на вирішення соціальних проблем – конкурс соціальних проєктів. Підтримано п’ять екологічних та соціальних проєктів, спрямованих на вирішення важливих місцевих проблем. Кожен з реалізованих проєктів став прикладом, як маючи велике бажання та невеличкі кошти, можна об’єднати зусилля небайдужих людей і досягти добрих результатів.

Особливе значення у проєкті мала Благодійна кампанія «Одна гривня, подарована Вами, допоможе створити диво, про яке мріють діти», яка проходила в супермаркетах та школах. Були налагоджені стосунки з деякими комерційними структурами та ЗМІ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.