Команда Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» запрошує на тренінг «Канали комунікацій та інформаційна безпека під час війни». Разом з тренеркою Ларисою Скрипченко учасники та учасниці заходу поговорять про важливе:

✔️З чого складається інформаційна безпека?
✔️Яким інформаційним каналам можна довіряти?
✔️ Як інформувати свої цільові аудиторії? ✔️ Висвітлення волонтерської праці або діяльності ГО під час війни.

?️Дата проведення 11 лютого
?м. Дніпро
⏰ Захід триватиме з 9 до 17 год.

Важливо☝️Експертною думкою з теми комунікацій поділиться гостя заходу – Олена Ростовцева, кореспондентка «Суспільного телебачення».

?Будьмо «на одній хвилі». До участі запрошуються представники та представниці громадських та благодійних організацій, члени ініціативних груп та волонтерських спільнот, які працюють у Дніпропетровській області.

Під час війни комунікація відіграє одну з головних ролей. Голос України і українців, у тому числі громадських організацій, як ніколи повинен бути потужним, а комунікація повинна підживлюватися задля згуртованості всього світу!

Проєкт впроваджується Громадською спілкою «Мережа хабів громадянського суспільства України» в межах проєкту ПРООН «ЄС за діалог: зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Leave a Reply

Your email address will not be published.