23 березня  2016 року в офісі Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» відбувся тренінг «Нефінансова мотивація персоналу та волонтерів».

Тренером була Наталія Стаднічук.

Тренінг був присвячено питанню – як зробити так, щоб люди працювали з бажанням та душею, робили будь-яку справу найкраще?

Під час тренінгу учасники розглядали чинники, які впливають на ставлення людей до роботи, про те, які дії лідерів надихають команду, а які навпаки «вбивають» мотивацію. Розглядали, які бувають типи головних мотивуючих факторів, і як підтримувати бажання працювати самовіддано у  людей з різними типами мотивації. Як створити в організації умови для підвищення мотивації та відданості спільній справі.

В результаті тренінга учасники відпрацювали практичні комунікаційні інструменти та підходи, що допомагають легко встановлювати контакт в колективі та знижувати емоційну напругу під час спілкування, задавати ефективні питання для розкриття потенціалу персоналу та волонтерів.

Захід проводився в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» у Дніпропетровській області за фінансової підтримки  Європейського Союзу.

11 12 13 14 15 16  18 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.