28 липня 2015 року представник Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» Віталій Моргун завітав до громади селища Дослідне Дніпропетровського району.

Мета візиту полягала у налагодженні комунікацій з  громадськими активістами та працівниками закладів культури Дніпропетровського району.

На зустрічі була присутня начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської райдержадміністрації Вікторія Чередніченко.

Під час зустрічі Вікторія Чередніченко розповіла присутнім, що відділ культури, туризму, національностей та релігій в рамках виконання районної програми розвитку культури працює над збереженням закладів культури та їх повноцінним існуванням. На сьогодні в районі працює 48 установ культури, що свідчить про збереження мережі закладів. Це 26 бібліотек, 19 клубних закладів, 1- школа естетичного виховання, 2 – музеї.

Основну увагу приділила бібліотекам: на  її думку бібліотеки – це ресурс, який недостатньо використовується, проте для цього є всі необхідні можливості.

У зв’язку з цим Вікторія Чередніченко, сподіваючись на співпрацю з Центром «Тамариск» в контексті проведення тренінгів з розробки проектів, комунікацій громади,

запевнила: «Все, що залежить від нас ми виконаємо!».

 

4 3 2 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.