12 – 14 березня 2015 року в місті Львів відбулася ознайомча зустріч представників НУО Дніпропетровська з громадськими організаціями Львівщини. Захід відбувався в рамках проекту «Розвиток та підтримка місцевих громад у малих містах та сільських районах Дніпропетровської області», що реалізуються Центром підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» у партнерстві з ГО «Центр громадської адвокатури» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

У візиті приймали участь представники неурядових організацій і ініціативних груп Дніпропетровської області.

В перший день візиту представники третього сектору Дніпропетровщини завітали до громадських організацій:

– «Товариство Лева» однієї з найбільш авторитетних громадських організацій Західного регіону України;

– «Західноукраїнський ресурсний центр» перший в Україні ресурсний центр для НДО;

– «Західноукраїнський ресурсний центр «Жіночі перспективи» унікальною по своєї суті об’єднанню громадян.

Першими учасників візиту зустрічали члени ГО «Товариство Лева». Заступник голови правління Ігор Добко ознайомив присутніх із  історією створення і досвідом діяльності організації та передав слово координатору лабораторії соціальних ініціатив «Пошук» Людмилі  Роман, яка дуже цікаво розповіла про проекти, що реалізує їх організація.

Наступним слово взяв Андрій Кирчів – член «Товариства Лева» та виконавчий директор асоціації «Енергоефективні міста України».

Андрій Кирчів звернувся до присутніх з пропозицією долучитися до спільної праці з організації комплексу заходів із підвищення поінформованості місцевих громад щодо проблем енергоефективності та захисту і збереження довкілля.

Наступна зустріч відбулася в офісі громадської організації «Західноукраїнського ресурсного центру». Гостей міста зустріли Петро Лазарчук і Левко Довган. Учасники заходу мали змогу з перших уст почути про діючі проекти організації та поспілкуватися з менеджерами проектів і отримати неоцінений досвід.

Остання зустріч першого дня відбулася в офісі громадської організації «Західноукраїнський ресурсний центр «Жіночі перспективи». Президент організації Максимович Любов Володимирівна розповіла присутнім, що організація створена понад 10 років тому жінками-фахівцями у галузі економіки, права, психології та соціальної роботи, з акцентуацією діяльності на таких основних проблемах, як: правовий захист жінок, гендерна рівність, розвиток жіночого підприємництва, жіноче лідерство тощо.

 

Другий день розпочався візитом до  громадських організацій  «Центр освітніх ініціатив», «Європейський діалог» і «Зелений хрест».

В другій половині дня громадські діячі із Дніпропетровщини завітали до об’єднання «Самопоміч», де з ними зустрілися керівник Андрій Шевців і заступник керівника з загально-організаційних питань Оксана Страз.

На завершення другого дня громадським активістам випала нагода прогулятися по вуличкам Львова, побачити на власні очі архітектурні пам’ятки старого міста і послухати цікаву екскурсію.

Центр освітніх ініціатив  і Європейський діалог (7) Центр освітніх ініціатив  і Європейський діалог (6) Центр освітніх ініціатив  і Європейський діалог (5) Центр освітніх ініціатив  і Європейський діалог (4) Центр освітніх ініціатив  і Європейський діалог (3) Жіночі перспективи (2) Жіночі перспективи Зустріч в Товариства Лева (1) Центр освітніх ініціатив  і Європейський діалог (1) Центр освітніх ініціатив  і Європейський діалог (2) Жіночі перспективи (1) ЗУРЦ ЗУРЦ (6) ЗУРЦ (5) ЗУРЦ (4) ЗУРЦ (3) ЗУРЦ (2) ЗУРЦ (1)  Самопоміч (4) Зустріч в Товариства Лева (4) Зустріч в Товариства Лева Самопоміч (1) Самопоміч (2) Зустріч в Товариства Лева (2) Зустріч в Товариства Лева (3)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.