11 лютого 2015 р. у Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України пройшов круглий стіл «Розробка стратегії регіонального розвитку в Дніпропетровській області: досягнення та перспективи». Під час круглого столу учасники ознайомилися із Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року та Стратегією розвитку Дніпропетровській області на період до 2020 року. Відбулося громадське обговорення проекту плану реалізації Стратегії розвитку Дніпропетровській області на період до 2020 року.

Участь у роботі круглого столу взяли заступник директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олексій Псарьов, начальник відділу координації, маркетингу та моніторингу наукових досліджень управління з наукової роботи інституту Олексій Літвінов.

Захід проведено в рамках проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з Дніпропетровською обласною державною адміністрацією, Дніпропетровською обласною громадською організацією «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.

KS11022015_2 KS11022015_1

Leave a Reply

Your email address will not be published.