5 вересня 2024р  представники/ці шістьох громад Дніпропетровської області зустрілися на Стратегічній сесії «Розробка алгоритму взаємодії ОМС, ДСНС, поліції, та громадськості задля громадської безпеки та соціальної згуртованості».
Анна Стороженко, Аналітикиня з верховенства права та громадської безпеки, ПРООН в Україні ознайомила учасників та учасниць заходу з дослідженням, що проводилося в громадах та анлітичним звітом “Оцінка безпекової ситуації в партнерських громадах Дніпропетровської області”.
На заході були представники та представниці ДСНС, поліції, органів місцевого самоврядування і громадських організацій.
Кожна громада поділилася досвідом найкращих практик у сфері безпеки та соціальної згуртованості, що і презунтувала під час сесії.
Основна робота була присвячена виявленню слабких місць в діяльності Робочих груп, аналізу взаємодії внутрі робочих груп та розробці алгоритму посилення взаємодії органів місцевого самоврядування, надавачів безпекових послуг та громадськості. Дякуємо громадам за наполегливу працю в напрямку громадської безпеки та соціальної згуртованості!
Заходи проводяться в межах ініціативи «Створення та підтримка діяльності Мережі робочих груп із громадської безпеки та соціальної згуртованості у семи територіальних громадах Дніпропетровській області», яку впроваджує Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Leave a Reply

Your email address will not be published.