Громадська організація “Центр “Тамариск” вже більше року працює над створенням мережі робочих груп із громадської безпеки та соціальної згуртованості.  За цей час в громадах Дніпропетровської області активно створювались громадські організації, що мали на меті  розвиток громад, посилення взаємодії між мешканцями міста та державними службами. Команда Центру “Тамариск” пропонувала юридичну підтримку у вигляді консультацій зі створення ГО, навчальну підтримку у вигляді тренінгів та вебінарів та зустрічі з обміну досвідом.  Онлайн тренінг  «Финансовый менеджмент НУО»  28 червня 2024 р.  для представників і представниць новостворених об’єднань. Під час тренінгу були розглянуті такі питання:

Фінансова життєздатність організації

Фінансовий менеджмент, фінансова стабільність НУО

Джерела фінансування та управління доходами.

Бюджетне управління, класифікація витрат організації

Фінансова звітність

Аудит фінансової діяльності

Учасники/ці були зацікавлені в темі та надали гарні відгуки. Продовжуємо наш рух до сильного громадянського суспільства.

Захід проводився в межах ініціативи «Створення та підтримка діяльності Мережі робочих груп із громадської безпеки та соціальної згуртованості у семи територіальних громадах Дніпропетровській області», яку впроваджує Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.