6 лютого 2023 року в Центрі “Тамариск” продовжується серія онлайн майстер-класів  “Успішно контролюємо владу” для учасників ІV “Школи інформування та комунікації”.

Тренер Олексій Литвинов –  експерт з громадського контролю у сфері публічного управління та адміністрування, кандидат наук з державного управління.

Майстер-клас з темою “Аналіз державної політики”  пояснює учасникам що таке політика  в громадах, хто є суб’єктом політики, які існують моделі прийняття рішень, які форми громадської участі використовують мешканці. Олексій Литвинов розповів  яким чином можна проаналізувати місцеві рішення, використовуючи відкриті джерела інформації, що сприяє впровадженню реформ, а що навпаки – заважає, яким чином війна  вплинула на використання інструментів демократії.

Заняття проходили на платформі ZOOM, учасники ділилися досвідом про свої громади.

Захід проводився в рамках проєкту «Підвищення інформаційно-комунікаційного потенціалу організацій громадянського суспільства Східної та Центральної України», який реалізується Центром «Тамариск» за фінансової підтримки Національного Фонду Демократії.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.