Мета проєкту: стимулювати розвиток жіночого підприємництва в Україні, розглянути приклади успішних підприємств, керівниками або засновниками яких є українські жінки, показати шлях для розвитку та пошуку нових перспектив. Одна з цілей заходу передбачала популяризацію та розширення соціальної мережі «Українки в бізнесі». У Форумі взяли участь більше 120 жінок-підприємців з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Харківської областей.

Партнерами Центру «Тамариск» у проведенні Форуму були Посольство США, Дніпропетровська обласна рада, Український жіночий фонд.

Цільовою аудиторією були місцеві жінки підприємці на різних стадіях бізнесу: успішні підприємці, що виступатимуть в ролі менторів, жінки підприємці, які нещодавно започаткували власний бізнес, а також ті, хто має перспективну ідею на стадії концепції, потребуючі допомоги чи додаткової інформації.

Форум включав проведення кращими українськими експертами 12 практичних сесій з питань фінансів, права, маркетингу, продажів, комунікації, тайм-менеджменту, реклами через соціальні медіа, а також серію надихаючих зустрічей за круглим столом. Під час сесій учасниці отримали корисні практичні навички, що допомагають зростити бізнес, шукати шляхи вирішення актуальних питань та розширити ділові контакти.

Історії успіху жінок підприємців стали джерелом натхнення для усіх учасниць Форуму. Вони навчалися у професіоналів та спілкувалися з однодумцями, ділилися власним досвідом, ідеями та досягненнями у веденні бізнесу

Leave a Reply

Your email address will not be published.