Проєкт був спрямований на розвиток та підтримку місцевих громад у містах та сільських районах Дніпропетровської області шляхом проведення навчання громадських активістів у Четвертій Школі позитивних змін та створення мережі експертів з підтримки громадської участі.

Учасники програми отримали компетенції експертів, фасилітаторів та тренерів, досвід проведення комунікативних та навчальних заходів, взаємодії в рамках мережі експертів, що стане базою для їх діяльності у місцевих громадах.

Проведені 7 тренінгів з питань, активізації громади, розробки проєктів, комунікацій, громадської експертизи, основ фасилітації, тренінг для тренерів, 166 консультацій з питань створення та діяльності ОГС, 8 засідань Клубу позитивних змін, 10 експертних візитів в організації, 13 заходів в громадах, які провели випускники школи.

Також було проведено три візити громадських активістів Дніпропетровщини до міста Львів, під час яких відбулися численні зустрічі з активними громадськими організаціями та органами самоорганізації м. Львову. У відповідь до Дніпропетровську відбувся дружній візит та обмін досвідом представників громадських організацій зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська.

Leave a Reply

Your email address will not be published.