Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» оголошує конкурс на участь у тренінгу «Організаційний розвиток громадських організацій та ініціативних груп».

Під час тренінгу учасники отримають практичні знання та навички щодо основних потенціалів організаційного розвитку громадських і благодійних організації, дізнаються, як проводити самооцінку і планувати організаційний розвиток своїх організацій. Ознайомляться з прикладами ефективних підходів до управління організацією.

До участі в тренінгу запрошуються представники ОГС з Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Харківської та підконтрольних Україні територій Донецької та Луганської областей.

Тренінг відбудеться  14-16 листопада  2018 р. у місті Дніпро в офісі Центру «Тамариск».

Учасники заходу забезпечуються матеріалами, харчуванням. Проживання в готелі та компенсація вартості проїзду надається для учасників з інших міст та селищ.

Будь ласка, для участі у конкурсі зареєструйтесь  до 12:00, 6 листопада 2018р. за посиланням: https://goo.gl/forms/OPuD42LMXiRXa1S83 

Контактна особа: Ольга Шрейдер: (099) 318 42 45.

 Тренінг проводиться в рамках проекту Центру «Тамариск» «Зміцнення потенціалу громадських організацій у Центральної та Східної Україні», який реалізується  за фінансової підтримки Національного Фонду Демократії.

Leave a Reply

Your email address will not be published.