Навчальний центр комп’ютерного навчання «Логос», який є партнером Фонду «BrainBasket» (створеного за участі представників Міністерства економічного розвитку та КМДА), з метою розвитку ІТ-освіти в Україні,  оголошує конкурс на написання найкращих письмових робіт на тему «ІТ-майбутнє України».  

Мета конкурсу: підтримка талановитих та цілеспрямованих людей, які хочуть розпочати свою кар’єру в ІТ-сфері та орієнтовані на розвиток ІТ-культури в Україні.

 Учасники конкурсу: до участі в конкурсі запрошуються усі бажаючі незалежно від освіти, професії та сфери діяльності віком від 16 років.

Наявність технічних знань, знання англійської мови чи попереднього досвіду в ІТ-сфері не вимагається та до уваги під час розгляду конкурсних робіт комісією не береться.

Умови конкурсу: для участі в конкурсі необхідно надати українською мовою креативне есе на тему «ІТ-майбутнє України». Обсяг есе – до 1 000 слів. У разі використання цитат та інших джерел посилання на них обов’язкове.

Дедлайн: Конкурсні роботи приймаються до 31 березня 2016 року.

Оголошення переможців: відбудеться 4 квітня 2016 року.

Кожного учасника конкурсу буде особисто повідомлено про його результат.

Роботи необхідно надіслати на конкурс заповнивши онлайн- форму.

Розмір гранту: Переможцям конкурсу надається грант на навчання на будь-яких групових курсах в НЦ «Логос» в розмірі:
І місце — 10 000 грн.

ІІ місце — 6 500 грн.

ІІІ місце — 3 500 грн.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (032) 225-74-06, (067) 990-11-22 або пишіть нам на електронну скриньку logosgrant@gmail.com 

Менеджер НЦ “Логос” Мар’яна Дзиндра

Leave a Reply

Your email address will not be published.